top of page

33st Hagelandse Kerstmarkt te Sint-Joris-Winge.


Dagen worden korter en lichtjes maken het sfeervol binnen.

Stilaan wordt er plaats gemaakt voor een Kerstboom en gaan we op zoektocht naar dat ene mooie geschenk voor onze dierbare. Daarom nodig ik jullie graag uit op de hagelandse Kerstmarkt op zondag 3 December vanaf 10:00 tot 19:00 uur in het gemeenschapscenter Demaere te Sint Joris Winge, Leuvensesteenweg 187.

33ste Hagelandse Kerstmark

Zoekt u nog naar iets origineels, kom dan zeker kijken op deze Kerstmarkt, want hier heb ik voor de liefhebbers van mijn werken een leuk geschenkidee. Ik zal eveneens aanwezig zijn met mijn nieuwe werken, met veel plezier hoop ik jullie te mogen verwelkomen.

Comments


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page