top of page

Hagelandse Kerstmarkt op zondag 4 december 2022

Graag nodig ik jullie allen uit op de 32 ste Hagelandse Kerstmarkt in Tielt-Winge op 4 december van 10u tot en met 19u in "De Maere" – Breugelzaal. Samen mogen we op deze dag onze kunsten en ambachten in een gezellige kerstsfeer tentoonstellen.

Hagelandse Kerstmarkt 2022

Vandaag laat ik jullie graag meegenieten van deze prachtige merrie die ik in opdracht mocht tekenen. Net zoals bij zwarte paarden heb je eveneens bij witte paarden niet alleen zwart of wit dat je gebruikt, maar ook verschillende tonen grijs, beige, roze en zelf lila worden in de vacht van een wit paard verwerkt.

Paard in pastel  door Sonja Van Waeyenbergh

Schaduwen krijgen een zachte overgang door verschillende grijswaarden te gebruiken, met licht beige en wit worden delen van de vacht dan weer opgelicht. Alles wordt zachtjes gedoezeld met een brede doezelaar zodat de kleuren een geheel vormen.

Paarden in Pastel tekenen

De manen krijgen een basis kleur grijs als eerste laag, waarna ik vervolgens deze met Titanium wit oplicht. Dieptes krijg je dan door lijnen van donker bruin en grijs te verwerken in de manen.

Door zachtjes te doezelen met een grote doezelaar krijg je het effect van een vollere haardos van de manen.

Comments


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page