top of page

Mon Mol Martre 2023

Graag laat ik jullie mee genieten van mijn nieuwe werken in pastel op Mon Mol Martre, dat doorgaat op zaterdag 5 en zondag 6 Augustus 2023. Een happening met vele kunstenaars en ambachten die je kunt bewonderen langs de oever van de Nete en op de markt in Mol.

Dit jaar stel ik graag mijn nieuwe portretten in pastel voor, getekend op basis van Pan pastel in combinatie met pastelpotloden. Zowel tekeningen in pastel van honden en paarden, maar ook kippen zal je kunnen bekijken, ook enkele werkjes van viooltjes en klaprozen.

Mon Mol Martre 2022 Sonja tekent in potlood

Tijdens het evenement zal ik tekenen met pastel, je vindt me zoals gewoonlijk aan de Nete Stand 125, dan kunnen we nog eens bijpraten.

Hopelijk tot dan.


Comments


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page