top of page

Mon Mol Martre 2022

Het is weer zover, de 22ste editie van Mon Mol Martre, deze Kunsthappening met een 150-tal kunstenaars gaat zoals gewoonlijk door aan de oevers van de Nete en loopt van de markt te Mol aan de Sint-Pieters en Pauwelkerk, via de Nete langs het Wolhuisje, tot aan de watermolen. Dit op 6 augustus tussen 14:00 en 19:00 uur en 7 augustus tussen 12:00 en 18:00 uur.

Mon Mol Martre art happening

Voor de liefhebbers van postkaarten heb ik een nieuwe reeks van gekende, maar ook van nieuwe werken samengesteld, tevens breng ik een paar van mijn laatste werken mee. Mondmaskers zijn intussen niet meer nodig, het weer zou ook goed zijn, dus ik verheug me al om jullie met een stralende glimlach terug te zien.

Mon Mol Martre art happening map


Kommentare


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page