top of page

Nieuw werk in uitvoering...

Na de vele honden die ik afgelopen maanden getekend heb, zou ik voor kattenliefhebbers deze tekening eens willen voorstellen.

Tekening kat

Het belangrijke bij een dier is de blik in de ogen. Een blik kan zeer herkenbaar en indringend zijn, iets waar ik veel belang aan hecht in mijn tekeningen. Net zoals bij de meeste van mijn pastel tekeningen begin ik met de ogen te tekenen en werk ik laag op laag beginnende met de lichtere tinten, die ik verder opbouw met felle kleuren en de donkere tonen.

Tekening poesje

Alles wordt naarmate de tekening vordert een geheel van vele kleuren door deze zachtjes te doezelen. De vacht is uiteindelijk een geheel van kleine gearceerde lijntjes van verschillende kleuren. Snorharen worden uiteindelijk opgelicht met Chinees Wit.

Tekening Kattenkop

Het kleine dekentje is een combinatie van wit, beige, zacht roze, lila en grijze tinten.

Comentarios


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page