top of page

Hieronder vind je de complete Galerij van  Pasteltekeningen die te koop en te huur zijn

Ik werk vanaf een foto die je me als klant doorstuurt, hoe scherper de foto, hoe meer details ik kan tekenen.
Liefst had ik graag verschillende foto’s doorgestuurd gekregen, dit omdat onder kunstlicht, een geel lichteffect ontstaat waardoor de kleuren niet meer natuurgetrouw zijn. De witte vacht van een dier krijgt zo een okertint, die niet correct is. De meeste van mijn werken zijn op bestelling en die zijn verkocht.
Er zijn echter een paar persoonlijke werken die ik via deze weg te koop kan aanbieden, elk werk is uniek, er is maar een exemplaar beschikbaar en dit wordt hier te koop of te huur aangeboden.
U kunt dus onderstaande werken aankopen, deze worden gratis bij u thuis geleverd binnen België, maar u kunt ook opteren voor een huurcontact, op deze manier leert u mijn werk kennen aan een heel kleine maandelijkse bijdrage van 25€ per maand, past het werk niet helemaal bij uw interieur en wilt een ander beschikbaar werk, dan kunt u tot drie maal per jaar van werk switchen, beslist u het werk te houden dan stopt u uw maandelijks huurcontract en wordt de prijs van het werk verrekend met uw waarborg, het verschil wordt dan terug gestort. (850€ is de waarborg en is de prijs van het waardevolste werk in de collectie) Wenst u verschillende werken te huren betaald u voor elk werk de waarborg van 850€ en de 25€ maandelijkse bijdrage. Wenst u uit het huurcontract te stappen, kan dit via eenvoudig verzoek op elk moment, dan worden de werken terug opgehaald en als de staat van het werk overeen stemt met de origineel afgeleverde staat, wordt uw voorschot teruggestort. Op deze manier leert u mijn werk kennen en kunt u, als deze stijl u bevalt en u een gepersonaliseerd werk van uw foto wenst te maken, dit alsnog bestellen.
U kunt mijn werken natuurlijk ook via de verschillende evenementen leren kennen die her en der georganiseerd worden en die u steeds via mijn Blog kunt opvolgen.

bottom of page