top of page

Tekenles in 'De Negensprong'

Sonja geeft les | Negensprong | Pastel | Potlood tekenles | Sonja Van Waeyenbergh

21/02/20 organiseerde ik mijn eerste tekenworkshop in 'De Negensprong' in Everberg, waarmee ik kinderen graag opnieuw zou willen inspireren om een ​​potlood vast te nemen en hun creativiteit te uiten op papier. Met de nieuwste technologische gadgets van de 20e eeuw wordt de waarde van pen en papier sterk onderschat, waardoor ongelooflijke talenten verborgen blijven. Met deze workshop hoop ik de passie voor tekenen terug te brengen bij kinderen, terwijl ik hen vertrouwd maak met de verschillende tekentechnieken die kunnen worden gebruikt.

Sonja geeft les | Negensprong | Pastel | Potlood tekenles | Sonja Van Waeyenbergh

Комментарии


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page