top of page

Welkom op mijn website!

Uiteindelijk is mijn officiële website eindelijk online! Als je persoonlijke bestellingen wilt plaatsen om iemand bij je in de buurt te plezieren (of jezelf met iets speciaals wilt plezieren), stuur me dan een e-mail. Stuur een foto van goede kwaliteit, dan leg ik deze prachtige herinnering vast in een potlood of pastelkleurtekening.

Mooie momenten die je moet koesteren als prachtige herinneringen om later op terug te kijken. Sommige mensen en dieren zullen altijd deze unieke plek in je hart innemen en die moet je behouden.

Mol | Mol mon Marte | Kunstenaarbeurs | Sonja Van Waeyenberg | Fijne Pastel tekeningen

1 Comment


Heel leuke website,..... ik kijk uit naar nieuwe werken van jou.

Like

Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page