top of page

Parkfeesten te Sterrebeek

Graag nodig ik jullie uit op de Parkfeesten te Sterrebeek, (Zavelstraat 2) op zondag 26 juni 2022. Op dit prachtig domein vind je me terug in de orangerie tussen 10:00 en 20:00, met mijn laatste creaties. Hier organiseert de Volkskunstgroep “de Rollewagen” in samenwerking met de cultuurdienst Zaventem, een fantastisch evenement met Foodtrucks, bar, ambachten, hobbymarkt, en fanfare.

Dit alles op het mooie kasteeldomein van Mvr. Anne de Selliere de Moranville.

Sterrebeekste Parkfeesten

Momenteel ben ik bezig met een pasteltekening van een Prins Charles Chevalier. Een jonge puppie, die vrolijk, vriendelijk en zachtaardig van karakter is. Deze uitdrukkingen wil ik zeker kunnen vast leggen op de tekening. De tekening zal je dan ook kunnen bewonderen tijdens het evenement, ik kijk ernaar uit jullie te mogen zien op zondag 26 juni.

Prince Charles Chevalier tekening

Comentários


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page