top of page

Nieuw werk in uitvoering...


Bij deze portrettekening van het meisje met de bloem worden de meeste kleine details met een HB potlood gearceerd (kleine fijne lijntjes). Naarmate de tekening vordert gebruik ik de potloden B2 en B4.

Tekening meisje met bloem

Hier werk ik met verschillende lagen tot ik tevreden ben met het resultaat.

Wat een leuke uitdaging om dit jurkje te tekenen met de fijne details.

potloodtekening klein meisje

Met een leuke sfeer en veel belangstelling, heb ik met mijn werken mogen tentoonstellen op de Sterrebeekse parkfeesten, ook zien jullie de afgewerkte Charles Chevalier, in volgende Blog meer hierover.

Sterrebeekse Parkfeesten Orangerie

Comments


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page