top of page

Hobby Tentoonstelling Kortenberg

Wie wilt kan volgende week naar de 47ste Hobbytentoonstelling te Kortenberg komen, deze vindt plaats zaterdag 06 november vanaf 14 uur en zondag 07 november van 10 uur en gaat tot 18 uur. Ook ik zal aanwezig zijn en breng een paar nieuwe kleinere - en grotere werken mee die nog niet gepubliceerd zijn.

Graag nodig ik jullie uit om deze van nabij te bewonderen.

Hobby Tentoonstelling Kortenberg

De tekening van de musjes die ik voor de vogelbeurs gemaakt heb, hebben intussen een plaats gevonden en met deze onthul ik al een deeltje van mijn laatste werk, …

De primeur is echter op de Hobbybeurs volgende week. Iedereen is welkom.

decoratie woonkamer ideeën


Comments


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page