top of page

Blog maart ’24 Sierlijke trekpaarden

Frisse kleuren in de natuur kondigen de lente aan, dit is een kleurenpallet waar ik enorm van hou.

Tekening van paard met veulen

Deze sierlijke trekpaarden heb ik kunnen vastleggen bij een foto opname in Bertem. Deze periode van het jaar zijn er ook meer geboortes en dat merk je toch wel aan het aantal veulentjes die vrolijk langs de merrie lopen, waar ze zich veilig en beschermt voelen.

Tekening van paard met veulen

Het mooie aan deze trekpaarden zijn de vele kleuren die je terug vindt in de vacht en manen.  De verschillende aardetinten worden gecombineerd met roestachtige tinten en opgelicht met lichtgrijze en witte kleuren.

Tekening van paard met veulen

Graag geef ik eigenheid in mijn tekeningen door er een verhaal in te brengen. Hier voel je warmte en genegenheid uitstralen. De technieken die ik gebruik komen steeds terug, mijn tekeningen wordt in verschillende lagen pastel opgebouwd, tot ik tevreden ben met het resultaat.

コメント


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page