top of page

48 ste Hobbytentoonstelling Zaterdag 22 en zondag 23 Oktober

Graag nodig ik jullie uit op de 48 ste Hobby tentoonstelling waar ik mijn nieuwe werken tentoonstel. Deze zal plaats vinden in de GC Colomba te Kortenberg, naast de sportzaal.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen verwelkomen dit weekend. Zaterdag van 14 tot 18 u en op zondag van 10 tot 18 u.

Kant en Klos Kortenberg

Wandelingen in het bos op zoek naar de mooiste schatten die men ontdekt langs de wandelpaden. Tijd om kleur te gebruiken in al het mooie dat de herfst te bieden heeft. Graag toon ik jullie deze pasteltekening van een vliegenzwam, een giftige paddenstoel, maar een juweeltje om te tekenen. Nadat ik de contouren geschetst heb met een HB potlood, zet ik eerst met wit van Conté de stippen zachtjes op de hoed van de paddenstoel, een reeks van donker roze en rode kleuren worden van laag op laag verwerkt in de hoed van de paddenstoel.

Paddenstoel tekenen

De steel is een combinatie van lichte grijze, oker en witte tinten, want oker, geel, oranje en rood zijn de kleuren die momenteel de herfst sieren. Eindigen doe ik met alle leuke details die rond de paddenstoel liggen, zoals blaadjes, denappels, dennennaalden en mos.

Comments


Wilt u zich inschrijven op de Blog, zodat u op de hoogte blijft van de laatste werken en evenementen, geeft dan hier je mailadres in.

bottom of page